Inschrijven

Zoek je een uitdagende vaste baan of tijdelijke opdracht in het security domein, maar vind je deze niet op onze website? Schroom niet, leg toch je CV aan ons voor. Ons aanbod van aanvragen wisselt dagelijks. Door een hoog aanvraag niveau vanuit ons klantportfolio, kan het zo maar zijn dat we jou op korte termijn wel een functie kunnen aanbieden die past bij jouw kennis en ervaring. Ontvangen we een aanvraag die aansluit bij jouw wensen en jouw profiel, ontvang je van ons per email deze aanvraag zodat je direct kunt reageren.

Jouw CV

Stuur je cv bij voorkeur in, in Word-formaat.

Wil je reageren op een vacature? Doe dat dan via de publicatie van de betreffende vacature. Onderaan de betreffende vacaturepagina heb je de mogelijkheid om te reageren.

Bereikbaarheid

Wij zijn misschien niet 24 x 7 bereikbaar, maar het scheelt niet veel. Of je nu een CV opstuurt of informatie wilt hebben over een vacature, we zijn altijd goed bereikbaar. Ook ’s avonds. Dat we goed bereikbaar zijn, snel en duidelijk reageren, krijgen we ook terug van onze kandidaten. Mede daardoor ervaren zij onze dienstverlening als zeer prettig.

  • Beschikbaarheid per week
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.