Over ICQ-Security Profs

Altijd de juiste security professional voor de juiste opdracht!

ICQ-Security Profs is dé partner voor overheden, multinationals en andere commerciële organisaties in Nederland op het gebied van tijdelijke personele ondersteuning binnen security.

Kennishuis en thuisbasis

Bij ICQ-Security Profs werken sterk opgeleide en ervaren security professionals in vaste dienst die gedetacheerd worden bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast werken wij voor tijdelijke projecten samen met ervaren zelfstandige security professionals. Samen vertegenwoordigen zij een brede afspiegeling van het security landschap, van projectmanagers en informatiebeveiligers tot pentesters. In deze verschillende rollen hebben ze één ding gezamenlijk: zij zijn de beste professionals in hun vakgebied. Opdrachtgevers krijgen zo niet alleen de beste professional, ook kunnen zij beschikken over de kennis en expertise van het gehele team.

Voor professionals: Betrokken werkgever

Ben jij op zoek naar een vaste baan met mooie opdrachten waar jij het verschil kan maken? Wil jij aan de slag met uitdagende Security projecten bij een breed scala aan opdrachtgevers? Jezelf continu ontwikkelen én verrijken met nieuwe kennis? We seek you!

Het directieteam van ICQ is al jarenlang actief in arbeidsbemiddeling, hierdoor weten we exact wat er speelt in de markt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk zekerheid en een interessante opdracht voor jou zijn.

Wij staan zowel bij kandidaten als bij opdrachtgevers bekend om onze persoonlijke aanpak, luisteren naar je wensen en zijn erop gebrand om deze voor jou om te zetten in een klinkend resultaat, namelijk een uitdagende opdracht waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast bieden we je, naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, veel ruimte voor eigen initiatief ook de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring verder te vergroten met opleidingen op jouw vakgebied en interesse. Laten we binnenkort kennismaken!

Voor bedrijven: Adviseur, kennishuis en bemiddelaar

Tijdelijk extra capaciteit en deskundigheid nodig op gebied van security? Op zoek naar een sparringpartner of adviseur op security gebied? Wij kunnen je van dienst zijn. ICQ-Security Profs kent de arbeidsmarkt, de beste professionals, de actuele wet- en regelgeving én de sectoren waarin onze opdrachtgevers opereren.

Onze professionals beschikken over de meest recente certificaten in hun werkveld. Door onze allround kennis, jarenlange ervaring en passie voor ons vak zijn wij in staat tijdig de juiste kandidaat te leveren voor tijdelijke extra capaciteit en/of aanvullende deskundigheid, zowel t.b.v. reguliere, specialistische of managementactiviteiten als voor projecten.

Of het nu gaat om tijdelijke vervanging van een zieke werknemer of wanneer er een speciaal project moet worden gerealiseerd, ICQ-Security Profs heeft altijd de beste kandidaten voor de job. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk aan professionals die inzetbaar zijn om jouw organisatie te ondersteunen. ICQ-Security Profs mobiliseert deskundigheid, vakkundig, met hoge kwaliteit en tegen marktconforme tarieven.

Expertisegebieden en ervaring

ICQ-Security Profs beschikt over een team van security professionals, dat nog altijd groeit. Zij worden bij diverse opdrachtgevers ingezet op verschillende disciplines waaronder projectmanagement,  informatiebeveiliging,  architectuur , systemen en infrastructuur.

Meer weten over ICQ-Security Profs en wat we voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Mart Hack

Onze (kern)waarden

Dienstbaar

Betrokken

Bevlogen

Plezier

Deskundig

Kwaliteit

Menselijke Maat

MVO