Werken bij ICQ-Security Profs

ICQ-Security Profs is het bedrijf binnen ICQ Groep waar  security professionals in vaste dienst zijn en die gedetacheerd worden bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast werken wij voor tijdelijke projecten samen met ervaren zelfstandige security professionals. Samen vertegenwoordigen zij een brede afspiegeling van het security landschap, van projectmanagers en informatiebeveiligers tot pentesters. Ondanks de verschillende rollen hebben ze één ding gezamenlijk, het beste zijn op hun vakgebied. Daarnaast vullen de teamleden elkaar goed aan waardoor je als opdrachtgever niet 1 professional in je team krijgt maar een volledig team waarvan de teamleden op elkaar kunnen terugvallen.

De medewerkers van ICQ-Security Profs worden constant uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en de beste prestaties bij de klant neer te zetten. We kijken naar je zakelijke- en privé wensen en proberen daar de beste balans in te vinden. Bij ICQ-Security Profs hebben we weinig overhead en kunnen daarom met de opdrachtgever gunstige tariefafspraken maken en de professionals uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden.
Je hebt direct contact met de directie waardoor acties snel en transparant uitgevoerd kunnen worden. We hebben de ambitie om te groeien maar tot een omvang waarbij onze unieke identiteit niet verloren gaat.

“Ik heb in mijn rollen binnen diverse ICT bedrijven een flinke hoeveelheid aan consultants en flexibele specialisten aan de slag gehad. Wat ze met elkaar gemeen hadden was het gemis van betrokkenheid vanuit de detacheerder, en de onvrede over tarieven en marges. Dat doen we bij ICQ compleet anders. En ik denk dat we daarmee een belangrijk instrument in handen hebben om deze professionals aan ons te binden”

– Mart Hack, directeur ICQ-ICT Profs

ICQ? I seek you!

Jouw skills en expertise inzetten voor een bedrijf dat je helpt groeien, steeds weer zorgt voor interessante opdrachten én jou de gelegenheid biedt om het verschil te maken?

Neem contact met mij op via mart@icq-securityprofs.nl / 06 53 10 39 37